Hakunilan srk, Länsimäki

Muskari Länsimäen kirkossa
Perjantain avoin muskari 

“Lau-lau-lauletaan, nyt alkaa kirkon muskari!”

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkon yläkerrassa.

Syyskausi 2017 muskareissa alkaa pe 1.9. ja jatkuu pienin poikkeuksin 1.12.2017 saakka. Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin voi tulla vaikka vauvan ja taaperon kanssa. Muskarissa annetaan kaikille osallistujille, niin lapsille kuin aikuisille, keskittymisrauha musiikkiin ja sen iloiseen maailmaan. Kaksi kertaa kaudessa muskarin tilalla on Muskarikirkko-hetki kirkkosalissa.  Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Vauva- ja taaperomuskarit SYKSY 2017

Vauva- ja taaperoryhmissä musisoidaan ikätasoon sopivasti. Muskareissa körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan. Hakunilan seurakunnan maksuttomissa vauvamuskareissa kirkkovuosi juhlineen tulee muskarilauluissa myös pikkuväelle tutuksi. Ryhmät kokoontuvat perjantaisin pienin poikkeuksin 1.9.-1.12.2017 Länsimäen kirkolla Riikka-kanttorin johdolla.

  • 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta
  • 10-10.30 avoin muskari (ei vaadi ilmoittautumista)
  • 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk
  • 11-11.30 pienet vauvat 3-7 kk

Vauva- ja taaperoryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse kanttori Riikka Jäntille riikka.jantti@evl.fi. Mainitse lapsen nimi, lapsen ikä syyskuussa 2017, toivomasi ryhmä ja vanhemman nimi. Saat vastauksen sähköpostitse parin päivän sisällä.

Kerokuja
9
Vantaa
Hae reittiohjeet!

Jaa tästä tietoa muille

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ilmoitus