Korson veto

Nassikkapaini ja painikoulu

Korson Veto on vireä vuonna 1934 perustettu Vantaalla toimiva yleisseura.

Nassikkapaini

Nassikkapainiryhmän harjoitukset on tarkoitettu 4-6 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmän tavoitteena on innostaa lapsia liikkumaan, harjoittaa perusmotorisia taitoja sekä ryhmässä toimisen taitoja. Varsinaista painillista tavoitetta tällä ryhmällä ei ole ja harjoitusten on ajateltu olevan painikouluun valmistavia. Painikoulu harjoittelee kerran viikossa Korson Lumon painisalissa.
Matolle harjoituksiin mahtuu noin 20 lasta . Myös lasten vanhemmat ovat osallistuneet harjoituksiin sopivissa osin. Sopivat varusteet ovat t-paita, collegehousut, sisätossut (tarhatossut) ja juomapullo. Harjoitusten kesto on noin 45 minuuttia

Painikoulu

Korson Veto järjestää yli kuusivuotiaille tytöille ja pojille koulupainia. Koulupainin tarkoituksena on järjestää kivaa liikkumista lapsille, tutustuttaa ja opettaa painia urheilulajina ja tuottaa positiivisia liikunta kokemuksia lapsille ja aikuisille.
Osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotaitoja, vain sisäliikuntavarusteet (t-paita, verkkarit, sisätossut ja mahdollisesti juomapullo) ja omaa halua liikkua.
Harjoituksissa tehdään ikäryhmälle sopivia harjoitteita ja kamppailutilanteita. Tavoitteena on ensisijaisesti pitää liikunta hauskana ja kehittää taitoja joita tarvitaan urheillessa ja elämässä muutenkin. Harjoituksissa tietenkin oikeita painiliikkeitä harjoitellaa ja painin sääntöjä opetellaan.

Lumon painisali
Urpiaisentie
14
Vantaa
Hae reittiohjeet!

Jaa tästä tietoa muille

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ilmoitus