Tarinamme

Lasten saanti on ollut minulle suuri muutos ja pakottanut miettimään ja jäsentämään arkemme kokonaan uudelleen. Tässä uudessa elämänvaiheessa minulle on ollut erityisen tärkeää säännöllisesti käydä jossain, tavata ihmisiä, saaden ideoita ja raitista ilmaa. Olen kokenut tämän tasapainottavan kotona oloa, missä on niin helppo jäädä yksin ajatusten ja tunteiden kanssa.

Olen oppinut, että pääkaupunkiseudulla on yllättävän paljon tarjottavaa lapsiperheille, ja monet näistä asioista on ilmaisia. Tarjonnan monipuolisuuden kääntöpuoli on tiedon hajanaisuus  –  itselle mielenkiintoisten asioiden löytäminen edellyttää paljon salapoliisi työtä. Vinkkejä vaihdetaan aktiivisesti foorumeilla ja Facebook-ryhmissä, mutta mihinkään ei oikein ole koottu kaikkea tietoa helposti saataville. 

Tätä taustaa vasten päätin mieheni kanssa kehittää tämän sivuston, jonka tarkoitus on tehdä lapsiperheille helpommaksi löytää mielekästä tekemistä. Olemme pyrkineet jäsentämään tähän monen tyyppisiä hyödylliseksi kokemiani asioita, oli kyse sitten kesälounasta tarjoavista leikkipuistoista, erilaisista harrastuksista tai vaikka kivasta museosta. Toivottavasti sinäkin löydät täältä etsimäsi tai ehkä tulotte yllättyneeksi jostain uudesta mahdollisuudesta.

Ystävällisin terveisin,

Maria Balk